Over
Sara Muis
Veel mensen zijn vooral visueel ingesteld. Dat geldt zeker ook voor mij. Toen ik nog een kind was zeiden mensen van mij “dat ik op een bepaalde manier naar de dingen keek”. Dat bleek toen al uit mijn tekeningen.
En daarom vond ik het CIBAP, studierichting Reclame- Communicatie en Presentatie zo bij mij passen. Na een stage van 6 maanden bij een fotografisch stylingbureau in Emmen was er werkelijk geen weg meer terug. De uitdaging om je gevoel in een foto te leggen werd grenzeloos en de fascinatie voor fotografie was definitief geboren.
Na 3 jaar bij een fotostudio de fijne kneepjes van het vak te hebben geleerd en me verder te hebben ontplooid, ben ik in de zomer van 2005 gestart met Sara Muis foto- en ontwerpstudio. Hierin kan ik mij uitleven in de wereld van tekst en beeld, een voor mij perfecte combinatie.
PASSIE
Een voortdurende zoektocht naar datgene dat er nog niet is. De uitdaging om juist dat beeld te maken wat de mens zo typeert.
Of het nu gaat om een portretfoto, een modelportfolio, zakelijke fotografie of een logo of geboortekaartje.. mooie, stijlvolle dingen maken dat is mijn drijfveer.
FOTOSTUDIO
Sinds september 2007 staat er in Ossenzijl, midden in
natuurgebied ‘De Weerribben’, een professionele fotostudio.
Het pand heeft van buiten een rustieke uitstraling en is van binnen modern en sfeervol ingericht en toegesneden op alle facetten van de hedendaagse fotografie.
Het is een plek waar je je welkom voelt.
FILOSOFIE
“tijdsbevriezing”
Het vereeuwigen van dat ene, unieke moment dat nooit meer terugkomt. Met betrokkenheid en een open blik maak ik me onderdeel van dat speciale gebeuren in je leven.
VAKFOTOGRAAF
Ik ben aangesloten bij Master Photographers Network (MPN) om ten alle tijden op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fotografie en grafimedia. Binnen deze stichting van gekwalificeerde vakfotografen heb ik mij reeds met een aantal prijzen mogen onderscheiden.
Daar behaalde ik in 2003 voor een internationale jury het Licentiateship (Bronze Master) als vakfotograaf.
In 2002 won ik de SILVER AWARD en in 2004 de BRONZE AWARD. Tijdens de woonbeurs in RAI Amsterdam kreeg ik een eervolle vermelding gejureerd door Patricia Steur. In 2014 kreeg ik een eervolle vermelding van IMAGINEM en in 2015 behaalde ik met mijn serie over rietsnijders de SILVER MASTER titel.
 

KORTOM;

Met mijn enthousiasme voor fotografie en ontwerp wil ik graag iets voor u betekenen!

Nieuws

Wat ik graag met jullie deel

Het laatste nieuws over mij of mijn vak en alles wat daarmee te maken heeft.

Weerribben shoots

Weerribben shoots

W E E R R I B B E N  S H O O T S Ga mee op avontuur in de Weerribben! Verblijft u met uw familie in een van de mooie accommodaties in de omgeving van de Weerribben ? Fijn om tijd met ze door te brengen in het mooiste Nationaal Park van Nederland! Hoe leuk is het dan...

Zakelijk Portret & Personal Branding shoots

Zakelijk Portret & Personal Branding shoots

P E R S O N A L  B R A N D I N G  S H O O T S   &   Z A K E L IJ K  P O R T R E T   Omdat het ontzettend belangrijk is om je bedrijf een gezicht te geven, een eigen uitstraling, zijn professionele foto's onmisbaar in je portfolio. Wij kunnen jouw...

Trouwplannen?

Trouwplannen?

HELLO HAPPY COUPLE ! Als jullie trouwplannen hebben, dan wil je dat zo mooi mogelijk laten vastleggen. Herinneringen maken!Ik verzorg dit met liefde voor jullie, in de vorm van een album of digitale beelden vertel ik het verhaal van jullie dag. Belangrijk is dat...

Waardebonnen; een bijzonder kado!

Waardebonnen; een bijzonder kado!

Zoek je een heel speciaal kado?Dan is een waardebon fantastisch om te geven. Wij maken de waardebon persoonlijk door jouw eigen tekst te gebruiken, en we pakken hem daarna mooi voor je in. Via info@saramuis.nl geef je aan wat je precies wilt geven, alles is...

Rietsnijders De Weerribben

Rietsnijders De Weerribben

  HET ONTSTAAN VAN DE SERIE De fotoserie over rietsnijders “Mijn roots”   Opgegroeid in een van de mooiste gebieden van Nederland heb ik, als kind al, leren genieten van de Weerribben. Mijn ouders hebben mij leren kijken naar al het moois om me heen. Dat, en...