Info shoots!
een fotoshoot, hoe gaat dat in zijn werk?
Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk en wat komt er allemaal bij kijken?
Hieronder leg ik het in een aantal stappen uit.

1. Voor welke shoot kies ik?

Wordt het een Weerribben shoot of een Studio shoot?  Geboren en getogen in Ossenzijl kent Sara de Weerribben op haar duimpje. Plekjes uit de wind of met nette schoenen begaanbaar, het is allemaal geen probleem. Ook voor de ouderen onder ons. Bij slecht weer kun je altijd uitwijken naar de studio. Dus no pressure!

Studiofotografie is weer een vak apart. Mooie portretten in Rembrandt-lightning of gezellige gezinsshoots met een grote diversiteit in achtergronden en stijlen. Onze mooie moderne studio is van alle gemakken voorzien, zoals een baby aankleedtafel en heerlijke koffie.

  •  Familieshoots of kinderportretten:

Je kunt kiezen uit een shoot van 1-5 personen, 6-10 personen of 11 of meer personen. Je kunt een uitgebreide shoot nemen met meerdere opnames, of een single shoot die meer beperkt is. Of kies voor een arrangement zoals de Weerribbenshoots. Zie prijslijst onderaan deze pagina!

Bijvoorbeeld: Kom je met 4 personen en wil je alleen een familieportret laten maken (duur ongeveer een 20 minuten tot een half uur) dan hebben we het over een single shoot. Er worden wel verschillende achtergronden en composities gebruikt.
Wil je meerdere opnamen laten maken, zoals de kinderen nog eens apart, dan wordt het een uitgebreide of bigshoot. Dit duurt ongeveer 3 kwartier tot een uur. Je kunt hierbij zoveel combinaties maken als je wilt.

  • Personal Branding shoots:

Wil je je bedrijf een gezicht geven of mooie profielfoto’s laten maken? Dat kan ! Wij maken voor jou een heel portfolio in passende stijl, met visagie en haarstyling erbij! Meer info zie https://saramuis.nl/branding-shoots/

2. Een datum plannen

Wanneer je weet welke shoot je gaat kiezen kun bellen voor een afspraak. 06-486 556 54
(De studio is open van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak.)
Dan geef je ook aan welke stijl je aanspreekt; zwart-wit/kleur/pastel. Hier passen we dan de achtergrond op aan. Kledingtips: doe nooit te drukke kleding aan, dus geen grote teksten op shirts, strepen of stippen. Dit kan de foto heel onrustig maken, vooral als je er met meerdere mensen op staat.
Nog leuker is het om de kleding echt op elkaar af te stemmen. Dus spijkerbroek met wit shirt, helemaal in het wit, camel-achtige tinten, enz. Zo krijg je een mooie gestylde foto met de aandacht op de gezichten.

3. Uitzoeken

Op de dag van de opname maken we een vervolgafspraak wanneer we de (bewerkte) beelden gaan bekijken. Bij het uitzoeken van de beelden kan ik je adviseren. Wordt het een vergroting, een canvas, een artwork? Tevens zijn er een heleboel lijstsoorten waar je uit kunt kiezen.
De selectie die we samen maken uit de beelden wordt online gezet en naar je gemaild.
Op deze manier kun je de foto’s online bekijken en kun je nabestellingen doen. Je geeft dan door per mail welk vier-cijferig nummer je na wilt bestellen, plus het formaat en de kleur. (via info@saramuis.nl)
En als je het leuk vind plaats ik gratis een paar foto’s op mijn FaceBook pagina of Instagram!

4. Ophalen en kosten

Wanneer je bestelling klaar is wordt je gemaild of gebeld. Dit duurt meestal 1-3 weken, afhankelijk van je bestelling. Heb je meer vragen? Gewoon even bellen!  06-486 556 54

Een prijsvoorbeeld:
De opnamekosten voor 8 personen met een uitgebreide sessie zijn €115,-
(hier zitten geen afdrukken bij in. Wel advies, een uitzoek-afspraak, een online gallery en eventueel  een paar lage resolutie foto’s voor social media).
Wil je op een locatie i.p.v. in de studio dan komen er €10 of €15 bij (afhankelijk van de afstand)

Hieronder vind je prijslijst zodat je kunt zien wat er allemaal aan afdrukmogelijkheden en digitale bestanden te bestellen is.

Je kunt ook kiezen voor een arrangement waar digitale foto’s bij in zitten, dit is het Weerribben arrangement:

► WEERRIBBEN SHOOTS
Ga mee op avontuur in de Weerribben!
€ 179: 1-5 pers en 15 medium resolutiebeelden
€ 199: 1-5 pers en 5 hoge resolutiebeelden (A4 formaat)
€ 199: 6-10 pers en 15 medium
resolutiebeelden (>10 pers +€15)
€ 225: 6-10 pers en 5 hoge
resolutiebeelden (A4 formaat)
(>10 pers +€15)

DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST

 

 

 

Bel gerust voor meer informatie!  06 486 556 54

Nieuws

Wat ik graag met jullie deel

Het laatste nieuws over mij of mijn vak en alles wat daarmee te maken heeft.

Weerribben shoots

Weerribben shoots

W E E R R I B B E N  S H O O T S Verblijft u met uw familie in een van de mooie accommodaties in de omgeving van de Weerribben ? Fijn om tijd met ze door te brengen in het mooiste Nationaal Park van Nederland! Hoe leuk is het dan om een echte Weerribben shoot te...

Personal Branding shoots

Personal Branding shoots

P E R S O N A L  B R A N D I N G  S H O O T S Omdat het ontzettend belangrijk is vandaag de dag om je bedrijf een gezicht te geven, een eigen uitstraling, zijn een paar goede foto's onmisbaar in je eigen portfolio. Wij kunnen voor jou passende foto's maken, met...

Trouwplannen?

Trouwplannen?

HELLO HAPPY COUPLE ! Als jullie trouwplannen hebben, dan wil je dat zo mooi mogelijk laten vastleggen. Herinneringen maken! Ik verzorg dit met liefde voor jullie, in de vorm van een album of alleen digitale beelden; alles is mogelijk! Belangrijk is dat jullie je...

Waardebonnen; een bijzonder kado!

Waardebonnen; een bijzonder kado!

Zoek je een heel speciaal kado? Dan is een waardebon fantastisch om te geven. Wij maken de waardebon persoonlijk door jouw eigen tekst te gebruiken, en we pakken hem daarna mooi voor je in. Via info@saramuis.nl geef je aan wat je precies wilt geven, alles is mogelijk!...

Kinderfeestjes in fotostudio

Kinderfeestjes in fotostudio

Wil je eens een keer echt uitpakken met je (bijvoorbeeld laatste) kinderfeestje? Dan is een studiofeestje echt the bomb! Waan je in de wereld van een superster en laat je haar en make-up doen door een echte visagiste! Bespreek dan met de fotograaf je wensen en we...