INFORMATIE SHOOTS

een fotoshoot, hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk en wat komt er allemaal bij kijken?
Hieronder leg ik het in een aantal stappen uit.

 

1. Voor welke shoot kies ik?

Wil je foto’s laten maken in je eigen omgeving of een andere mooie locatie waar je iets mee hebt ? De Weerribben of een studio shoot ? In overleg is alles mogelijk!
Kijk op de website wat voor soort foto’s je aanspreken en geef dat aan. Samen gaan we voor het gewenste resultaat.

Studiofotografie is weer een vak apart. Mooie portretten in Rembrandt-lightning of gezellige gezinsshoots met een grote diversiteit in achtergronden en stijlen.
Onze mooie moderne studio is van alle gemakken voorzien, zoals een baby aankleedtafel, heerlijke koffie en fijne muziek.

 

  • Lifestyle fotoshoots:

Onder Lifestyle fotografie vallen o.a. familie- en gezinsfotoshoots, kinder-, baby- en  zwangerschapsshoots, maar ook portret-  of gestylde shoots met eventueel visagie. Voor de tarieven zie hier de prijslijst.

  • Zakelijk Portret of Personal Branding shoots:

Wil je je bedrijf een gezicht geven of mooie brandingfoto’s laten maken? Dat kan ! Wij maken voor jou een heel portfolio in passende stijl, met visagie en haarstyling erbij!  Meer info zie https://saramuis.nl/branding-shoots/

Zakelijke portretten? Ik kom langs met mijn mobiele studio en schiet alles in de gewenste look & feel. Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen aan info@saramuis.nl.

2. Een datum plannen

Wanneer je weet welke shoot je gaat kiezen kun bellen voor een afspraak. 06-486 556 54 of klik op BOEKdieSHOOT!
Shoots zijn de hele week te boeken inclusief de zaterdag ochtend. Zon- en feestdagen bij wijze van uitzondering en tegen 40% toeslag.

Is jouw locatie binnen 15 km in de omgeving van Ossenzijl, dan komen er geen extra reiskosten bij. Tot 30 km €15 en vanaf 30 km €0.45 p/km.

Kledingtips: doe nooit te drukke kleding aan, dus geen grote teksten op shirts, strepen of stippen. Dit kan de foto heel onrustig maken, vooral als je er met meerdere mensen op staat.
Nog leuker is het om de kleding echt op elkaar af te stemmen. Dus spijkerbroek met wit shirt, helemaal in het wit, camel-achtige tinten, enz. Zo krijg je een mooie gestylde foto met de aandacht op de gezichten.

 

 

3. Uitzoeken foto’s; zelfstandig online of met advies in de studio

Op de dag van de shoot kunnen we een vervolgafspraak wanneer we de (bewerkte) beelden gaan bekijken. Bij het uitzoeken van de beelden kan ik je adviseren. Wordt het een grote vakprint, een wanddecoratie of een artwork? Het kan allemaal! Tevens zijn er een heleboel lijstsoorten waar je uit kunt kiezen. De selectie die we samen maken uit de beelden wordt online gezet en naar je gemaild, zodat je ze thuis nog eens rustig kunt bekijken.

Maar je kunt ook alles online uitzoeken, in je eigen tijd. Ben je er uit? Dan kun je jouw bestelling mailen of een videocall met mij inplannen voor extra hulp.

Kies je voor digitale foto’s? dan kunnen we alles helemaal online voor je regelen. Ook handig als je tijdelijk verblijft in de Weerribben.
Op deze manier kun je de foto’s online bekijken en kun je rechtstreeks je bestelling doen in de webshop. Easypeasy!

 

 

4. Je foto’s zijn klaar!

Yes! eindelijk is je persoonlijke wanddecoratie klaar!
Wanneer je bestelling klaar is wordt je gemaild of gebeld. Dit duurt meestal 1-3 weken, afhankelijk van je bestelling. Heb je meer vragen? Gewoon even bellen!  06-486 556 54

 

 

Ben je er klaar voor?

BOEKdieSHOOT!

Nieuws

Wat ik graag met jullie deel

Het laatste nieuws over mij of mijn vak en alles wat daarmee te maken heeft.

Weerribben shoots

Weerribben shoots

W E E R R I B B E N  S H O O T S Ga mee op avontuur in de Weerribben! Verblijft u met uw familie in een van de mooie accommodaties in de omgeving van de Weerribben ? Fijn om tijd met ze door te brengen in het mooiste Nationaal Park van Nederland! Hoe leuk is het dan...

Zakelijk Portret & Personal Branding shoots

Zakelijk Portret & Personal Branding shoots

P E R S O N A L  B R A N D I N G  S H O O T S   &   Z A K E L IJ K  P O R T R E T   Omdat het ontzettend belangrijk is om je bedrijf een gezicht te geven, een eigen uitstraling, zijn professionele foto's onmisbaar in je portfolio. Wij kunnen jouw...

Trouwplannen?

Trouwplannen?

HELLO HAPPY COUPLE ! Als jullie trouwplannen hebben, dan wil je dat zo mooi mogelijk laten vastleggen. Herinneringen maken!Ik verzorg dit met liefde voor jullie, in de vorm van een album of digitale beelden vertel ik het verhaal van jullie dag. Belangrijk is dat...

Waardebonnen; een bijzonder kado!

Waardebonnen; een bijzonder kado!

Zoek je een heel speciaal kado?Dan is een waardebon fantastisch om te geven. Wij maken de waardebon persoonlijk door jouw eigen tekst te gebruiken, en we pakken hem daarna mooi voor je in. Via info@saramuis.nl geef je aan wat je precies wilt geven, alles is...

Rietsnijders De Weerribben

Rietsnijders De Weerribben

  HET ONTSTAAN VAN DE SERIE De fotoserie over rietsnijders “Mijn roots”   Opgegroeid in een van de mooiste gebieden van Nederland heb ik, als kind al, leren genieten van de Weerribben. Mijn ouders hebben mij leren kijken naar al het moois om me heen. Dat, en...