Master Photographers Network

Fred van Soest (voorzitter)

 

PERSBERICHT

Zilver Master-titel voor vakfotograaf Sara Muis uit Ossenzijl

Internationale vakjury verleent felbegeerde kwalificatie

Ossenzijl 11.11.2015

Vakfotograaf Sara Muis uit Ossenzijl heeft op 7 november j.l. de kwalificatie Zilver Master behaald.

Met een bijzondere serie over de rietsnijder wist zij de jury te raken. Commentaar van de jury: Mooi verhaal, karakterkoppen! Mooi vastleggen van een zwaar beroep. De serie is te bekijken bij Sara Muis foto- en ontwerpstudio in Ossenzijl, en bij diverse exposties (zie bij nieuws op deze site).

Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network(MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden.

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificatie Brons, Zilver en Goud Master. Deelnemers leggen hun 10 (Brons) of 20 (Zilver en Goud) beste foto’s voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden o.a. op kwaliteit, techniek en onderscheidenheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.

Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij d.m.v. de Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers. Door hun kennis en ervaringen te delen kunnen de leden van elkaar leren en nieuwe inspiratie opdoen. Meer info op www.masterphotographersnetwork.com.