HELLO HAPPY COUPLE !

Als jullie trouwplannen hebben, dan wil je dat zo mooi mogelijk laten vastleggen. Herinneringen maken!
Ik verzorg dit met liefde voor jullie, in de vorm van een album of digitale beelden vertel ik het verhaal van jullie dag.

Belangrijk is dat jullie allebei op je gemak voelen bij de persoon die de foto’s maakt. Hierdoor zullen jullie ook ontspannen de fotosessie in gaan op de trouwdag. Daarom ontmoet ik jullie graag voor een vrijblijvend gesprek in mijn studio, zodat ik jullie mijn mogelijkheden kan laten zien en jullie je wensen kunnen uitspreken.

Ik vind het elke keer weer een eer om deze bijzondere dag van zo dichtbij mee te mogen beleven. Ik werk vanuit een ontspannen houding en kom met goede uitrusting, ben niet heel erg aanwezig, (meer als een muisje in een hoekje)
wèl aanwezig is wanneer dat nodig is en zet vrijwel niets in scene maar leg vast wat ik zie (reportagefotografie).  Met humor en een open blik leg ik jullie dag zo mooi mogelijk vast.

Daarnaast kan ik, met mijn grafische achtergrond,  jullie trouwkaart ook nog ontwerpen! Zo krijg je iets wat uniek is en wat niemand anders heeft. Een ontwerp kost tussen de €100- €150.

 

Klik hier voor een tipje van de sluier…

Afspraken maken gaat het makkelijkst door te bellen: 06 486 556 54.  Hopelijk tot gauw!

 

TROUWREPORTAGE TARIEVEN:

  •   Trouwreportage 7-8 uren met 30×40 album incl bestanden  €1.795,-
  •   Trouwreportage 7-8 uren digitaal met miniboekje  € 995,-