P E R S O N A L  B R A N D I N G  S H O O T S   &  

Z A K E L IJ K  P O R T R E T

 

Omdat het ontzettend belangrijk is om de authenticiteit van een bedrijf goed neer te zetten, een totaal unieke  uitstraling, zijn professionele foto’s onmisbaar in uw portfolio. Wij kunnen uw bedrijfsimago vertalen naar beeld, krachtig beeld.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Na een voorgesprek over authenticiteit, visie, look & feel etc. gaan we aan de slag met het samenstellen van een moodboard. Zo kunnen we achtergrondkleuren en eventueel kledingsets bepalen en de locatie. Worden het studiofoto’s, foto’s op je bedrijf terwijl werkprocessen worden vastgelegd, of elders op locatie? Alles is mogelijk.

Alleen al door een product of dienst persoonlijker te maken zal het beter verkopen! Weinig inspanning voor jaren lang resultaat met een eigen beeldbank!

Kijk voor een aantal voorbeelden hier!

Personal Branding Shoot € 425 ex BTW

  • Duur shoot ongeveer 2,5 à 3 uur in studio of op 1 locatie
  • Voorgesprek met brainstorm, moodboard en draaiboek shoot
  • 25 medium resolutiebeelden voor vrij gebruik
Visagie en Hairstyling 1 persoon € 55

Enthousiast geworden? Bel mij op 06 486 556 54 of klik op BOEKdieSHOOT!

 

Z A K E L I J K  P O R T R E T

Voor bedrijven in de wijde omtrek maak ik met plezier op een ontspannen manier zakelijke portretfoto’s of headshots van het personeel. Inmiddels, na ruim 18 jaar ervaring, is deze conceptuele fotografie voor mij een specialisme geworden. Deze foto’s zijn helemaal passend qua sfeer en uitstraling bij het bedrijfsimago.

Worden het studiofoto’s, foto’s op je bedrijf terwijl werkprocessen worden vastgelegd (people at work) , headshots van het personeel of conceptuele reclamefotografie? Alles is mogelijk.

Alleen al door een product of dienst persoonlijker te maken zal het beter verkopen! Personeel zal trots zijn om gefotografeerd te worden tijdens zijn werkzaamheden. Dit is een blijk van waardering en zal twee kanten opwerken. Weinig inspanning voor jaren lang resultaat met een eigen beeldbank!

Ik kom graag met mijn mobiele studio naar u toe!

TARIEVEN:

BEDRIJFSFOTOGRAFIE OP LOCATIE of STUDIO

Opnamekosten 1e uur € 95,00
volgende uren € 65,00 p/u
Halve dag (4 uren) € 290,00
Hele dag (8 uren) € 550,00

 

Graag maken wij een offerte op maat voor u.
Bel mij  voor meer info op 06 486 556 54 of klik op BOEKdieSHOOT!